Gåvopolicy för Mjau

Mjau och Mjaus arbete

Mjau producerar och bedriver försäljning av kattmat. Genom Gåvoshopen erbjuder Mjau dig möjligheten att skänka pengar till hemlösa katter på katthem runt om i landet. Denna del av vår verksamhet är inte vinstdrivande utan syftet är att erbjuda privatpersoner, företag och organisationer som önskar bidra till hemlösa katters välmående, en möjlighet att göra så. För detta ändamål erbjuder Mjau ett antal gåvopaket via vår hemsida www.mjau.se. Gåvorna hanteras och levereras till utvalda katthem av Mjau, som ombesörjer distributionen av gåvorna.

Mjau är en del av Doggy AB. Kontaktuppgifter hittar du längst ned på denna sida.

Information om Mjau Gåvoshop

Gåvoshopens ändamål

Gåvoshopen är en del av Mjaus arbete med att höja katternas värde i samhället och kampen för att varenda katt ska ha ett bra liv.

Det finns över 100 000 hemlösa katter som lever utanför samhället – utan mat, vatten eller tillsyn av någon människa. Många är skadade och sjuka. Men några av dem har haft tur. De har blivit räddade till ett av alla katthem runt om i landet, där de får både vård och kärlek. Men katthemmen drivs till stor del av ideella krafter och de behöver därför hjälp att ge katterna den omvårdnad som de behöver och förtjänar. Därför finns Gåvoshopen, för att bistå dig och andra kattmänniskor med att hjälpa katterna på katthemmen.

Genom Mjau Gåvoshop kan du hjälpa till att mätta hemlösa katters magar. Genom våra gåvopaket skänker du mat till utsatta missar på katthem runt om i landet. Din gåva betyder otroligt mycket för katthemmen, och för katterna så klart.

Hur fungerar Gåvoshopen?

Gåvoshopen gör det möjligt för dig att hjälpa utsatta katter genom att skänka pengar till katthem runt om i landet. Du skänker pengarna genom att köpa något av gåvopaketen på vår hemsida. Du väljer själv vilket gåvopaket du vill köpa. Innehållet i respektive gåvopaket framgår på varje gåvopakets sida.

Vid köp av ett gåvopaket utfärdas ett gåvobevis. I formuläret på köpsidan väljer du vilket av gåvobevisen du vill ha och anger mottagaren av gåvobeviset tillsammans med den e-postadress som du vill att gåvobeviset ska skickas till. Om du vill skänka pengar i någon annans namn eller för någon annans räkning kan du ge bort gåvobeviset i present till någon annan. Du har självklart även möjlighet att skriva en liten hälsning till den du vill skänka gåvan till.

Om du vill skicka gåvobeviset direkt till personen som ska få gåvan, det vill säga den i vars namn du mättar en misses mage, så fyller du i den personens namn och e-postadress i formuläret på köpsidan. Vill du hellre skicka gåvobeviset till dig själv så kan du skriva ut det och lämna över det personligen, eller kanske skicka det vid ett senare tillfälle. I så fall behöver du inte göra något, gåvobeviset skickas till dig automatiskt om du inte väljer annat.

Betalningen för gåvopaketen administreras av betaltjänstleverantören Bambora. Via Bamboras betaltjänst betalar du tryggt och enkelt för gåvopaketen. Därefter kommer din gåva att mätta en hemlös katts mage på ett av landets alla katthem.

För varje köp av gåvopaket skänker Mjau dessutom 3 kg extra kattmat, utöver den mängd du köper, och lägger därmed till fler portioner när maten levereras till katterna på katthemmen.

Vad händer med gåvopaketet jag köper?

Kattmaten levereras i omgångar. När Mjau har samlat in lämplig mängd av gåvor levereras kattmaten till utvalda katthem. Det är inte möjligt att ”öronmärka” gåvorna genom att bestämma vilket katthem man vill skänka kattmaten till. Vid varje leverans av gåvor kommer det dock att finnas information på mjau.se angående vilket katthem som har fått maten. Vi kommer även att skicka ut ett nyhetsbrev med information om leveransen till de givare som har skänkt maten – om de har angett sin e-postadress och kryssat i att vi får kontakta dem.

Vilka katthem skänks maten till?

Det kommer vara olika katthem som får maten varje gång. Följande katthem står för närvarande på vår väntelista och behöver mat. Vi hoppas självklart kunna hjälpa alla katthem i behov av bistånd, men mängden donationer som vi får kommer alltid att vara avgörande för om alla får hjälp.

Hur vet jag att maten verkligen kommer fram till utsatta katter?

Mjau kommer regelbundet att informera om gåvoleveranserna via sin hemsida mjau.se. På hemsidan kommer det finnas information angående vilket katthem som har fått maten. När du köper ett gåvopaket har du även möjlighet att välja om du vill ta del av vårt nyhetsbrev. Om du anger din e-postadress och kryssar i att vi får kontakta dig så kommer vi att skicka dig ett nyhetsbrev när maten har levererats.

Tjänar Mjau pengar på Gåvoshopen?

Nej, Mjau gör ingen vinst på gåvorna. Mellanskillnaden mellan tillverkningskostnaden och försäljningspriset är liten och går oavkortat till distributionen när vi kör ut och levererar maten till de olika katthemmen. För varje köp som görs i Gåvoshopen skänker Mjau dessutom 3 kg extra kattmat, och lägger därmed till ännu fler portioner när maten levereras till katterna på katthemmen.

Personuppgifter och säkerhet

Hantering av personuppgifter

Vi är måna om att du ska känna dig trygg och värnar därför om din integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet dataskyddsförordningen (GDPR). Mjau är en del av Doggy AB och det är därför Doggy AB som står för behandlingen av dina personuppgifter. Mer information om hur Doggy AB behandlar dina personuppgifter hittar du i Doggy AB:s integritetspolicy.

Kortinformation

När du handlar hos Mjau behandlas betalningen av Bambora som är en säker elektronisk betalningslösning. Bambora accepterar kortbetalningar som görs med Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt vid genomförandet av en transaktion. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk.

Säkerhet

Hela vår hemsida är krypterad genom SSL. Om du befinner dig på en webbplats där det står ”https” i adressfältet så krypteras all trafik mellan dig som besökare samt servern du kommunicerar med. Detta gör att det är mycket svårt att avlyssna eller manipulera informationen som skickas er emellan och SSL ger därmed en mycket högre säkerhet än en okrypterad http-anslutning.

Kontaktuppgifter

Företagsnamn: Doggy AB Postadress: Doggyvägen 1, 447 84 Vårgårda
Organisationsnr: 556055-5129 Telefonnr: 0771-646400
Momsregistreringsnr: SE506055512901 Epost: info@mjau.se