Gå med i Kattungeresan – bli en ännu bättre kattförälder

Gå med i Kattungeresan – bli en ännu bättre kattförälder

Att välkomna en liten kattunge in i familjen är fantastiskt – och ett stort ansvar. I många år framöver är det nu upp till dig att se till att katten har allt den behöver för att leva sitt bästa liv. Då kan det vara skönt att få lite stöd!

Kattungeresan är nyhetsbrevet för dig som är nybliven kattungeägare. Varje månad fram tills din katt blivit 1 år gammal får du tips och råd som hjälper dig att förstå och ta hand om din nya livskamrat på allra bästa sätt. Innehållet i mejlen är alltid anpassat efter din katts aktuella ålder.

Mjau kattunge, ett helfoder med svensk kyckling, speciellt framtaget för kattungar, gjort på naturliga råvaror, utan konstgjorda färgämnen

Anmäl dig här

  • * obligatorisk uppgift

    Kattens uppgifter:

  • Dina uppgifter:

  • Mjau kommer att använda den information som du ger till oss via detta formulär för att skicka smakprov och nyhetsbrev till dig.
  • Du kan sluta prenumerera när du vill genom att klicka på länken i sidfoten i våra e-postmeddelande. Läs mer i vår integritetspolicy.

    Vi använder Mailchimp som marknadsföringsplattform. Genom att prenumerera godkänner du att din information skickas till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps integritetspraxis här.