Mjau Gåvoshop – ge bort en kärleksfull gåva

Gåvoshoppen

Hjälp oss att mätta hemlösa katter

Köp ett gåvokort till din vän och hjälp katthem i deras viktiga arbete

Genom att köpa något av våra gåvopaket i Mjau Gåvoshop är du med och samlar in kattmat till utsatta missar på katthem i Sverige, som till stor del drivs av ideella krafter. Några gånger om året fördelar vi ut kattmaten till katthemmen vi samarbetar med och för varje sålt gåvopaket adderar Mjau ytterligare 3 kg extra kattmat. Så nästa gång du ska köpa en present – ge din vän ett gåvokort, där det står hur mycket mat du har skänkt till missar utan hem.

OBS! Du har inte möjlighet att välja vilket katthem som ska få maten du köper, vi fördelar detta så att alla katthem ska få en rättvis chans.

Så här går det till:

1. Välj något av våra gåvopaket nedan.
2. Välj ett gåvokort som din vän kommer få.
3. Maten levereras till utsatta katter på ett katthem i Sverige.

Nedan ser du våra olika gåvopaket från Mjau Gåvoshop. Du inte välja vilket katthem som får ta emot gåvan. Vi fördelar gåvan rättvist till de katthem vi samarbetar med. Men du kan få ett gåvobevis att ge till en vän, där det står hur mycket du har skänkt. För varje köp som görs i gåvoshopen skänker Mjau dessutom 3 kg extra kattmat, och lägger därmed till ännu fler portioner när maten levereras till katterna på katthemmen. Stort tack för att du är med och bidrar till att mätta hemlösa katters magar!

Lilla paketet

Mättar en hemlös katts mage i 11 dagar.

128 SEK
Köp nu

Mellan paketet

Mättar en hemlös katts mage i 21 dagar.

256 SEK
Köp nu

Stora paketet

Mättar en hemlös katts mage i 37 dagar.

549 SEK
Köp nu

Katthem ger oss hopp

Det finns över 100 000 hemlösa katter som lever utanför samhället – utan mat, vatten eller tillsyn av någon människa.

Många är skadade och sjuka. Men det finns hopp. Det finns flera katthem runt om i landet där det jobbar dedikerade människor som verkligen brinner för att hjälpa utsatta katter. Är det inte fantastiskt?

Hjälp oss att hjälpa fler katter

De katter som har blivit räddade till ett katthem har haft tur. De får både vård och kärlek.

Men alla Sveriges katthem drivs till stor del av ideella krafter. De behöver stöd. Det är därför vi har startat den här gåvoshopen, för att hjälpa dem som hjälper utsatta katter. Du kan också hjälpa till, genom att köpa ett gåvopaket. Din gåva gör stor skillnad.

Så fungerar det

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna om hur gåvoshopen fungerar och hur du gör för att hjälpa till att mätta hemlösa katters magar.

Läs mer på Frågor och svar
Gåvoshoppen
Hemlösa katter är ett stort problem

Visste du att det finns katter som lever i misär i stora kattkolonier utanför samhället? Se filmen som förklarar hur det kunde bli så att vi har över 100 000 hemlösa katter i Sverige.

Titta på filmen
Gåvoshoppen
Se när gåvorna levereras

Kattmaten som köps i Gåvoshopen delas ut till utsatta missar som bor på katthem runt om i landet. Här kan du se några av våra leveranser och vilken skillnad de faktiskt gör.

Ta en titt