• Mjau
  • Våtfoder

Mjau bitar i sås med lax

Mjau bitar i sås med lax är ett våtfoder gjort på lax fiskad i nordiska vatten*. Det är fyllt med viktiga näringsämnen som din katt behöver och kommer dessutom i en miljövänlig förpackning.

Nettovikt: 370 gram

*Vi följer WWF:s fiskguide, en konsumentguide för mer miljövänliga köp av fisk och skaldjur.

Mjau bitar i sås med lax är lagat på 100 procent animaliska proteiner och gjort på färsk fisk från Norden. Det ett helfoder som innehåller alla näringsämnen din katt behöver och kan ges till katter i alla livsstadier, oavsett ras eller aktivitetsnivå.

Våtfodret innehåller en blandning av vitaminer som tillgodoser alla kattens behov, bland annat vitamin A och taurin som är bra för kattens syn, vitamin E som skyddar din katt mot dagliga påfrestningar och omega 3-fettsyror som ger en frisk och mjuk päls.

Mjau bitar i sås med lax säljs i en Tetra Recart®-förpackning som håller maten fräsch, är säker att hantera, enkel att återvinna och dessutom är snäll mot vår miljö.

Ingredienser

Sammansättning:

Kött och animaliska biprodukter*, fisk och fiskprodukter* (lax 4% ) mineralämnen.

Tillsatser (per kg):

Näringstillsatser: Vitamin A 1700IE, vitamin E 10mg, taurin 500mg, mangan (mangan(II)oxid) 1,2mg; zink (zinksulfat, monohydrat) 12mg; jod (kalciumjodat, anhydrat) 0,1mg.

Näringsdeklaration

Analyserat innehåll:

Protein 7,5%, fettinnehåll 5,5%, växttråd 0,2%, råaska (mineraler) 2% (varav kalcium 0,3%, fosfor 0,25% och magnesium 0,02%), vatten 83%. Omsättbar energi 350kJ/100g.

Utfodringsguide

En normal dagsgiva för en 4-kilos vuxen katt är cirka 260 gram. Anpassa dagsmängden efter din katts individuella behov.

Låt alltid din katt ha tillgång till friskt vatten.